24- Curs bàsic de Museumplus. Organitzat per Veraicon, 2015.
23- De la excavación a la presentación al público: la musealización de yacimientos arqueológicos en la Región de Murcia. Organitzat pel Museo de Bellas Artes de Murcia, a la seu del museu esmentat, 2011.
22- Formación para personal directivo de la empresa. Organitzat per Tecnipreven, 2009.
21- Formación de nivel básico en prevención de riesgos laborales en la construcción. Organitzat per Tecnipreven, 2009.
20- Arquitectura antiga i medieval: tècniques constructives i criteris de consolidació i restauració. Organitzat pel Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, a l’Escola Pia de Nostra Senyora (Barcelona). Del 10 de febrer al 12 de març de 1997.
19- Arqueologia i Prehistòria del Vallès. Organitzat pel Museu d’Història de Sabadell amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Arqueologia i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, al Museu d’Història de Sabadell. Del 4 de febrer a l’11 de març de 1997.
18- El Màrqueting als museus i centres culturals: de la promoció al control de qualitat. Organitzat pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a la seu del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Del 6 al 8 de novembre de 1996.
17- Arqueologia i Ensenyament. Organitzat per la Divisió de Prehistòria del Departament d’Antropologia Social i de Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Facultat de Filosofia i Lletres de la citada universitat. Del 12 al 14 de setembre de 1996.
16- 12è Curset d’Arqueologia medieval: “L’arqueologia del món rural: de la prospecció a la síntesi”. Organitzat pel Departament d’Estudis Medievals de l’Institució Milà i Fontanals del C.S.I.C. i, l’Institut de Cultura Medieval de la Universitat de Barcelona, a l’estatge de la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d’Investigacions Científiques. Del 21 al 30 de novembre de 1994.
15- I curs d'història de Valldoreix. Organitzat pel Museu de Valldoreix i l'Associació Veïnal Amics de Valldoreix, al Casal de Cultura de Valldoreix. Del 12 al 16 de setembre de 1994.
14- De la fi de l’Imperi a la Catalunya Comtal. Arqueologia i Història. Organitzat pel Museu Arqueològic de Barcelona-Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Arqueologia, a l’Auditori del citat museu. Del 24 al 25 de maig de 1994.
13- V Curs de documentació de la moneda antiga. Organitzat pel Gabinet Numismàtic de Catalunya del MNAC, a la seu d’aquest gabinet. Del 3 al 24 de maig de 1994.
12- Curs de tecnologia ceràmica. Organitzat pel Centre d’Estudis Martorellencs amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Arqueologia, a la Masia de Santa Margarida (Martorell, Baix Llobregat). Del 16 d’abril al 28 de maig de 1994.
11- La conservació en jaciments arqueològics. Organitzat pel departament d’història de les societats pre-capitalistes i d’antropologia social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Facultat de Filosofia i Lletres d’aquesta universitat. Del 26 al 30 d’abril de 1993.
10- El poblament ibèric a Catalunya. Organitzat pel Museu Comarcal del Maresme-Mataró amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Arqueologia, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Sala d’Actes de la Caixa Laietana a Mataró. Del 25 al 26 de març de 1993.
9- La moneda a les fronteres romanes. Organitzat pel Gabinet Numismàtic de Catalunya del MNAC amb la col·laboració del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, a l’esmentat museu. Del 16 de novembre al 2 de desembre de 1992.
8- L'arqueologia urbana: realitzacions i projectes. Organitzat per la U.E.I. d’Estudis Medievals de la Institució Milà i Fontanals del C.S.I.C., amb l’Institut de Cultura Medieval de la Universitat de Barcelona, a l’estatge de la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d’Investigacions Científiques. De l’11 al 22 de novembre de 1991.
7- 3r. Curs d’arqueologia d’Andorra. La vida medieval a les dues vessants del Pirineu III. Organitzat pel Patrimoni Artístic Nacional (Servei d’Arqueologia), a l’edifici Prada Casadet (Andorra). Del 30 de setembre al 4 d’octubre de 1991.
6- III Curs d'orientació sobre tècniques i problemes d'arxivística. Organitzat per l'Ateneu de Cerdanyola i ACIEABARNA , a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. Del 14 al 18 de gener de 1991.
5- Els castells catalans en el període romànic. Organitzat per Amics de l’Art Romànic amb la col·laboració de la Fundació Caixa Barcelona, al Museu d’Història de Sabadell. Del 8 de febrer al 12 de març de 1991.
4- Indústries i productes de la Hispània romana. Organitzat per la Fundació Caixa de Pensions, al Museu de la Ciència. Del 22 de gener al 8 de febrer de 1991.
3- Tecnologia de la cultura material romana. Organitzat per la Fundació Caixa de Pensions, al Museu de la Ciència. Del 19 de gener al 8 de febrer de 1990.
2- Prospeccions aqueològiques. Organitzat per la Societat Catalana d’Arqueologia, a la seu d’aquesta entitat. Del 16 al 21 de gener 1989.
1- Arqueometria. Tècniques de tractament de materials arqueològics. Organitzat per la Fundació Caixa de Pensions, al Museu de la Ciència. Del 22 de novembre al 2 de desembre de 1988.
|